Seminar Pascasiswazah 07/2007

Pada 26 September 2007, dua orang calon Sarjana dalam bidang Hubungan Antarabangsa telah membentangkan proposal penyelidikan. Cik Leonie Alcina Joseph membentangkan kajian berjudul “Peranan Malaysia dalam OIC terhadap isu-isu di Timur Tengah”; manakala Cik Suzineh Shamdin mempersembahkan proposal dengan tajuk “Dasar luar Malaysia terhadap pencerobohan Amerika Syarikat dan sekutunya ke atas Iraq 2003”.

Kedua-dua proposal telah diberi reaksi positif yang agak hangat semasa sesi pembentangan, terutamanya daripada En. Zaini Othman yang banyak memberi input dari segi pembinaan kerangka teoritikal kajian. Saksikan ‘ekspresi’ En. Zaini (dalam album foto) yang penuh penghayatan semasa seminar tersebut!

[rockyou id=85566187&w=430&h=320]

4 Responses to Seminar Pascasiswazah 07/2007

  1. siddiq says:

    olla.. 4 all students SSS xpecialy 4 International Relations Prog students, wish u’ll a best of luck!! chayok!! May Allah bless u all.. Show ur best in this sem.. Last but not least,tgc.. Jgn NAKAL2.. (@,^).. Adioz

  2. pretty_ghost87 says:

    wah….
    semoga smua student hubungan antarabangsa pas ni ble menuruti jejaklangkah senior2 yang berjaya melanjutkan pengajian ke peringkat master… insya allah….

    hmmm….4 kakak2 n abg2 nie…smoga success selalu yer…..
    international relations memang best giler la!!!!!

    hihihihi……

  3. noxs says:

    buat gakuse2 nternational relations be success in ur goals….make ur dream come true…..chaiyok2.. (>_<)

  4. ika@maya...15 says:

    salam…..wawawah…..cayalah! semoga akak2….n abg2 senior kita nie sukses slalu!!! HA15 kita kasi GEMPAK sekolah n universiti……kepada senior yang nak konvo….kita tunggu korang kat DC…….ehm3……nak bagi korang bunga……seperti yang dijanjikan dulu……2 pun klu korg kenal junior korg……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: