Finale Public Speaking 2008

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Pelajar dan para pensyarah sama-sama menyanyikan lagu hari raya sebagai acara finale bagi aktiviti Public Speaking 2008 kelolaan Kumpulan Liberalisme (Program Hubungan Antarabangsa)

23 September 2008, Foyer Sekolah Sains Sosial: Sesudah segalanya berakhir, yang tinggal hanya sebuah kenangan manis. Ini hanya sekadar satu ujaan awal. Nantikan berita penuh di ruangan ini!

12 Responses to Finale Public Speaking 2008

  1. azy says:

    Akom sume, tahniah r kpd group liberalis cz korang sahut cabaran ak. Function korang semalam lbh kurg cm group feminim r….Nak ngis ak dwatnye bla dengo lagu raya kat function korang cz ak blik ry thn ni. Huhuhu…..Dan plg pntg sedar x sedar semalam adalh public speaking corner yg terakhir tuk sesi ni. Pe pun ak enjoy ngn function semalam. Tuk sume bdk2 IR thn 2 dan pensyarah2 IR Slmt Ari Ry Maaf Zahir Batin. Sesiapa yg blik kmpg take care yourself r!!!!ry2 gak study jgn lupe……

  2. crys_cute says:

    salam..
    yahoooo…….. rasa mcm mau anjurkan PS skali lagi… nywher congratz 2 all my grup yg bertungkus lumus… moga2 kejayaan kita menambahkan erat lagi pershbatan kita.. chewahhhh slamt hari raya 2 evryone n hapy depavali..

    love..

    cryscute

  3. cahhhhhhhh says:

    salam?thanks to everyone yg menjayakan public speaking exp dekan pm dr asmady idris,timbalan dekan pm dr rosazman husein,timb dekan dr ramzah dambul, pm dr mohd nor yazid,pn marja,en zaini,en rizal,en wan,en mahadiri and semua guest yg hadir,,kepada artis undangan pelajar tahun 1..hisham , nicholas and geng,to speaker from sktm,speaker from international relation.speaker from another programe,jurujual from hub industri…and special thanks to staff school of social science,,,en ramli and de geng…selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin dari saya, hope semua gumbira di hari lebaran yang bakal menjelang tiba..kepda kwn2 yg balik jgn lupa plak bawa kuih raya and ketupat rendang…hehe..kepada kawan 2 ku yang setia menolong arigato gozaimasu….terima kasih pada group feminisme,realisme,marxism atas sokongan kalian..bAh..akan ku ingat pelbagai tema ps kali ini seperti gothic yg insAF,ramadhan yg suci,kamikaze and deeparaya…to mmber group liberal,min, as,sau fei.elex,agun,tan,dd.dayang,laila,fiqa,christ,chin,kim…trima kasih…i luv you all…hehe

  4. asmady says:

    now i see where liberalism stands…..
    it integrates people, ….neutralizes the orthodox of realism, the voice of feminism & the critiques of marxism

    but still the victorious ….those ‘invisible hands’ (saya pun tidak tahu)

    selamat hari raya maaf zahir dan batin to all; lecturers & students

  5. mohan theking says:

    tahniah diucapkan kepada kump liberalism yang berjaya membawa kebaharuan dan semangat kumpulan yang amat kukuh…………..cuma di sini saya ingin mewakili beberapa orang pelajar yang kurang berpuas hati iaitu masa yang diberikan amat sedikit iaitu 2 minit sahaja,kump liberalism juga byk membuang masa dengan drama-drama kosong dan byk memberi peluang kepada perkara-perkara tidak berfaedah..ini menyebabkan para pelajar tidak dapat memnunjukkan bakat mereka yang sebenar dalam public speaking…..apa2 pun,anda memang melakukan yang terbaik……tq

  6. AsiAh_KyoKo says:

    So far,group liberalisme dh buat yg tbaik…Congratetulation!!!keep up da teamwork..
    Kpd mrk yg tlibat,tima kase byk2 yek..Buat peserta2 public speaking yg tidak bpuas hati,kami memohon maaf.Mungkin kami terlepas pndg…GOOD LUCK 2 MY LUVLY GROUP…LIBERALISME IS DA BEST.

  7. Ayuki says:

    ala, si cryss tu.. hehe bah jan lupa aar cryss..

  8. Babyfifi8587 says:

    i missed this finale…dtg skejap jer. pepepun, dgr citer havoc gak event liberal ni…tahniah buat Chah,yang bekerja karas utk memastikan liberal sukses..keyh, selamat menempuh alam finale exam lak ek korg…wish u all gd luck!

  9. umiey 2nd year IR says:

    hai guys…
    slmt hri rya maaf zahir & batin…
    tahniah kpd we all smua coz dah berjaya melaksanakan tugasan yg d berikan dgn baiksekali…
    dan dgn jayanya…
    markah pun dah tau…tp 2 blkng cita la kn…
    jnji kta smua enjoy n berjaya bikin gempak kat sss…
    harap2 ini mnjdi cbrn kpd mereka yg bkl ambl paper ni thn dpn…
    klu blh klh kn lah kmi sprt mna kmi berjay menyahut cbran Puan 2k menewaskan Pblic Speaking Coner thun lps…
    Tahniah kpd Realist Group, Marxist Group, Femenis Group & Liberal Group…
    hdup IR…

  10. nor@kus says:

    congrats liberal,u r d best.so,dont forget to smiLE K

  11. dyg nadrah says:

    tahniah kpd group liberlism,dpt jga kta jyakan event tu dngan meriahkan.
    syukurla..mizz o time tu..slmat ari raya n hppy deepvli.^^,

  12. fadila says:

    Tahniah kum liberal…anda smua buat sehabis baik….berani mcuba..
    Tp,pjuangan kita smua belum selesai kn….klu umur panjan, ujian pun besar…
    sama2 kta berusaha kearah jaya….
    slam utk smua…

    apa matkamat hdp kta…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: