Permulaan Baharu…

14hb Januari 2009 (8.30am, Bilik Mesyuarat Utama, Aras 3, SSS): Mesyuarat Sekolah Sains Sosial Bil 1/2009 dimulakan pada minggu kedua tahun 2009. Buat pertama kali, mesyuarat telah mengusulkan struktur baru bagi susunan agenda, terutama aspek pembentangan laporan. Ia adalah perubahan bentuk laporan daripada bersifat “sektoral” kepada format baharu yang lebih menekankan “isu dan perkara”.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Semasa mesyuarat, Dekan juga telah mengumumkan penambahan dua kakitangan sokongan serta memperkenalkan beberapa peralihan baharu dalam struktur pentadbiran sekolah. Jawatan-jawatan yang bertukar ialah: Dr. Mohammad Tahir Mapa (Timbalan Dekan, Akademik & Hal-Ehwal Pelajar) yang menggantikan Prof. Madya Dr. Rosazman Hussin, En. Paul Porodong (Ketua Program, Sosiologi & Antropologi Sosial) yang menggantikan Pn. Jalihah Md. Shah, serta Pn. Jurry Foo Michael (Ketua Program, Geografi) yang mengambilalih daripada Dr. Mohammad Tahir Mapa.

Sekolah Sains Sosial merakamkan jutaan setpinggi-tinggi penghargaan kepada pemegang-pemegang portfolio pentadbiran yang telah menyempurnakan penggal perkhidmatan mereka. Semoga budaya kecemerlangan kerja di SSS akan terus berkesinambungan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: