Idul Fitri 1Gugusan 1Geografi

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

14 Oktober 2009 (Foyer Sekolah Sains Sosial) — 9am-1pm: Kelab Geografi (di bawah naungan PERMASES, dan diselaraskan oleh Pn. Harifah Mohd Noor) telah mengadakan sambutan idul fitri dalam suasana yang agak meriah. Sambil menjalin interaksi ramah-mesra sesama pelajar, turut diselitkan pelbagai aktiviti selingan seperti pemberian cenderamata, nyanyian ‘live’, pertandingan menganyam ketupat dan ‘sesi kongsi pengalaman’ (daripada pelajar senior Tahun 3). Selain daripada para pensyarah Program Geografi, para pensyarah SSS juga diundang secara keseluruhan. Dekan SSS iaitu Prof. Madya Dr. Asmady Idris turut menghadiri majlis ini, dan mengambil peluang berinteraksi dan beramah-mesra dengan para pelajar Program Geografi dengan lebih dekat.

Advertisements

2 Responses to Idul Fitri 1Gugusan 1Geografi

  1. masita says:

    wah..,,thanks pada ajk pelaksana,,,,,mmg meriah dan merapatkan silaturrahim dalam klgn rakan pelajar malah, pelajar dpt berkomunikasi dengan pensyarah masing-masing dengan lebih jelas…smga ukhuwah ini berterusan…InsyaAllah..amin

  2. iiman87 says:

    alhamdulillah..smg hubungan ukhuwah 1 geografi dapat diteruskan lagi dan smg menjadi lbh akrab sabagai satu keluarga sains sosial yang lebih harmoni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: